Op zoek naar personenalarm?

 
personenalarm
 
PAS alarmcentrale je personenalarmsysteem Welkom bij OZ.
Je veilig voelen is erg belangrijk. Soms heb je hulp nodig en ben je niet meer in staat om die hulp in te roepen. Gelukkig is het PAS er.
Personenalarm.
Om jouw veiligheid in en om het huis te garanderen verhuurt het OCMW personenalarmtoestellen. Een personenalarmtoestel is een toestel dat aangesloten wordt op je telefoontoestel met een zendertje dat je dag en nacht om de hals draagt. Als je in nood verkeert druk je op de knop. Jouw noodoproep komt dan terecht bij een alarmcentrale. Deze centrale neemt onmiddellijk contact op met de contactpersonen die jij ons hebt doorgegeven bij de plaatsing van het toestel. Zo kun je dag en nacht op hulp rekenen in noodgevallen.
t Punt Personenalarm.
Een personenalarmtoestel is een toestel dat aangesloten wordt op uw telefoontoestel met een zendertje dat u dag en nacht om de hals draagt. Als u in nood verkeert drukt u op de knop. Uw noodoproep komt dan terecht bij een alarmcentrale. Deze centrale neemt onmiddellijk contact op met de contactpersonen die u ons heeft doorgegeven bij de plaatsing. Zo kunt u dag en nacht op hulp rekenen in noodgevallen. De plaatsing van het toestel is zeer eenvoudig.
Ocmw Personenalarm.
DOORZOEK WEBSITE Start vergroot afdrukken Website overzicht. Welkom Algemeen Bestuur Diensten Nuttige links. Aanmelden BOCHOLT.BE TOERISME VRIJE TIJD. Wanneer je nog alleen woont en je je niet altijd veilig voelt kan je een alarmapparaat via je mutualiteit laten installeren. Je kan dan van op elke plaats in en rondom je huis een noodsignaal uitzenden. De centrale staat in rechtstreeks contact met jou en zal zo nodig de familie buren vrienden enz. Voor meer informatie kan je terecht bij de maatschappelijk werksters van de dienst Thuishulp. Nevenplein 1 3950 Bocholt Tel.
Personenalarm OCMW Kontich.
Je bent hier Home Thuiszorg Personenalarm. Raad voor Maatschappelijk Welzijn. Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst. Algemene info Sociale dienst. Gezins en persoonlijke problemen.
Uitleenvoorwaarden Thuiszorgwinkels Regio West-Vlaanderen Thuiszorgwinkel.
Alle detectoren kunnen afzonderlijk gehuurd worden. detectoren op bestaand toestel. De eerste maand huur betaalt u contant. Aan niet CM-leden wordt een waarborgsom gevraagd uitgezonderd voor personenalarm. Leent u het materiaal voor een langere periode dan ontvangt u tussentijdse facturen. De maand waarin het huurcontract start wordt steeds aangerekend de maand waarin het contract eindigt niet. Hulpmiddelen die niet in een gewone personenwagen kunnen vervoerd worden leveren wij tegen vergoeding bij u thuis.
Gun het uzelf om thuis altijd op uw gemak te zijn Zorgbedrijf Antwerpen.
Met een persoonlijk alarmsysteem blijft u opnieuw zorgeloos alleen in huis. Een veilig gevoel voor u en uw familie voor minder dan 1 euro per dag.
Persoonlijk alarm CM.
Loop je het risico dat je in geval van nood de telefoon niet op eigen kracht kunt bereiken? Ontdek de mogelijkheden van het persoonlijk alarm.
OCMW Oosterzele Personenalarm.
Het is een toestel dat het mogelijk maakt dat een bejaarde op een veilige manier kan blijven in zijn eigen vertrouwde omgeving. Men moet wel over een gewoon telefoontoestel beschikken. Het toestel waarmee alarm kan gegeven worden door de bejaarde kan rond de hals gedragen worden of rond de pols. Als een bejaarde in een netelige situatie terechtkomt kan hij of zij door een eenvoudige druk op de knop van het toestel via het ingebouwde zendertje alarm slaan. De alarmcentrale verwittigt dan iemand om hulp te gaan bieden.
Personenalarm Deerlijk.
Met een personenalarmtoestel ben je 24 uur op 24 uur in verbinding met een alarmcentrale. Die kan de nodige bijstand oproepen zoals je kinderen buurman of de huisarts. Huur 1363 per maand. Abonnement 1239 per maand. De totale prijs per maand bedraagt 2602. Er wordt een waarborg gevraagd van 50 euro. Contactpersoon Filip Vits Telefoon 056/73.63.37. Vercruysse de Solartstraat 22. 056 73 63 30.
LM Zorgshop Online Personenalarmsysteem.
LM Zorgshop is een echte zorgwinkel waar keuze te over is uit de nieuwste en handigste hulpmiddelen voor iedereen. Van jonge ouders tot personen die hulp wensen in de thuiszorg.

Contacteer ons